Tankefeltterapi
Hvad er TFT & EFT
Klienterfaringer
Testimonials
Priser
Om mig
Kontakt

Derfor hjælper jeg folk der har brug for terapi - TFT / EFT / Matrix Reimprinting

For mig handler det om at kunne hjælpe personer af med deres ophobede problemer, deres angst, deres fobi og andre længe gemte og ofte "glemte" problemer de har været udsat for.
Det at finde sammenhængen i det komplekse enestående menneske jeg har i behandling er for mig en form for detektivarbejde, hvor jeg finder ledetråde på kryds og tværs.
Dette er en god udfordring for mig.
 
Kristian Olsvig, Tankefelt terapeut, Emotionel Frihedsteknik & Matrix Reimprinting Terapeut
Det at kunne se et andet menneske i øjnene og vide, at lige præcis DER ramte jeg fuldstændig plet, og efter nogen tids arbejde med situationen er klienten helt afslappet på en ny og behagelig måde. Det at kunne se at alle de forsvarsmekanismer man gennem livet har skabt i den tro at det er godt for en at have en masse "panser" rundt om en, og så se alt "panseret" falde på et øjeblik. Den ro og fred der pludselig er over klienten er noget jeg værdsætter.
 
"Panseret" kan være skabt af både øjeblikkelige traumer ("Big T's": ulykker, skænderi, skilsmisse, vold, død, voldtægt, incest, pludselig fare) eller af ofte gentagende traumer ("Small t's": mobning, bestemte sætninger eller ord og/eller hændelser der har fulgt en gennem perioder eller hele livet, forældres alkohol misbrug, gentagende skænderi).
"Small t's" kan sagtens være et stort traume der er opstået af en masse gentagne hændelser.
"Panseret" er klientens eget forsvar mod at skulle udsætte sig selv for de farlige ting de har oplevet eller ting der er smittet af på dem, så de i deres forsvarsmekanisme ikke til dagligt agerer som deres eget sandeste jeg.
 
Det er når forsvarsmekanismerne og "Panseret" falder der er den fantastiske belønning for mig, og det der driver mig mht. at give terapi.
 
Udover min TFT/EFT terapi har jeg også en stor interesse i det spirituelle liv, Tantra og Tao Tantra, og er ved at uddanne mig til Tao Tantra massør.
Tao Tantra er for mig en viderebygning på den Intuitiv Massage Terapi & Healing jeg også tilbyder.
Tao Tantra massage er en højseksuel terapeutisk massageform.
Link: Tao Tantra massage
 
Kristian Olsvig
 

 
 
 
 
        Tankefeltterapi, Emotionel Frihedsteknik, Matrix Reimprinting - Behandlinger af irrationel angst og fobier - Kristian Olsvig - Skotteparken, Ballerup - Telefon: 22 25 53 54